Hoi! Mijn naam is Linda

En ik ben jouw coach ?

Waarom? Omdat ik jou leer luisteren naar jouw gevoel. Naar de verlangens en behoeftes die al zo lang bij jou onder de oppervlakte leven. Jij mag ze laten zien en ernaar gaan leven. Zodat je eindelijk rust kunt gaan ervaren.

Ik heb mezelf jarenlang anders voorgedaan dan ik was.

Ik zorgde veel en vaak voor anderen, maar ik vergat mezelf. Ik deed wat anderen van mij verwachtten, terwijl ikzelf eigenlijk iets anders wilde. Naar buiten toe was ik de lieve, vrolijke en zelfverzekerde Linda, maar van binnen huilde ik, was ik boos en voelde ik me onzeker. Ik deed er alles aan om dat te verbloemen. En dat ging jaren goed. Tot het moment dat ik van de ene op de andere dag niets meer kon ….

Keerpunt

Dat was het keerpunt in mijn leven. Ik wist dat ik eindelijk naar het stemmetje in mij moest gaan luisteren. Het stemmetje dat al jarenlang hard aan het roepen was. Maar waar ik niet naar had willen luisteren uit angst voor wat er boven zou komen.

En wat bleek? Uiteindelijk viel dat allemaal reuze mee. Ik had mezelf al die tijd verhaaltjes verteld waardoor ik een masker was gaan dragen. Maar door naar de pijn en het verdriet, de boosheid en de angst te kijken die achter die verhalen zat, leerde ik dat ook dat verhalen zijn.

Vol energie en power

Door die verhalen achter me te laten en mijn ware gezicht te tonen, kon ik loslaten. En eindelijk zijn wie ik werkelijk ben: een enthousiaste, gedreven, gepassioneerde vrouw die vol energie en power andere vrouwen wil helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zonder alle verhalen eromheen. Gewoon puur JIJ.

Dus pak de regie over je leven en maak jouw eigen verhaal. Zodat jij jouw licht kunt laten stralen. Want ik geloof dat jij alles in je hebt om zelf het verschil te maken.

Gratis spiegel sessie

Ben jij al lange tijd op zoek naar rust. En wil je nu eindelijk eens je eigen leven gaan leiden? Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Met een gratis spiegelsessie krijg jij direct waardevolle inzichten.

Volg je mij al?

“Zorg voor jezelf, zoals je voor een ander zou zorgen.”

In 5 stappen meer klanten

Meld je aan voor de gratis Mini-training en leer in 5 stappen hoe jij meer klanten krijgt.

Je bent succesvol aangemeld.