Gratis inspiratie voor jou!

Meer rust & ontspanning.
En vol passie en energie jouw leven weer op orde.
Met deze blogs.

Hoe lang laat jij jezelf nog in de wachtkamer zitten?

Ken je dat gevoel? Dat je zit te wachten op betere tijden? Zodat er weer meer rust en ontspanning is? Je weer lekker in je vel zit? Zit jij te wachten tot er beweging komt? Dan heb ik een vervelende boodschap voor je: Je kunt lang wachten. Want juist jij bent degene die in beweging moet komen! Want jij bent de motor van jouw eigen proces.

Excuses
We bedenken elke dag wel weer 1000 excuses om maar niet naar ons onderbuikgevoel, ons verlangen te luisteren. Ik hoor ze regelmatig voorbijkomen: “De kinderen hebben mij nodig.” “Mijn partner heeft me nodig.” “Op mijn werk is het te druk.” “Door Corona kan ik geen kant op.” Allemaal externe factoren waar jij niets aan kunt veranderen. En weet je wat je hiermee doet? Hiermee zet jij jezelf letterlijk in de wachtstand.

Regie pakken
Je gaat nooit stappen maken als je niet zelf de regie pakt. Dat vraagt lef en doorzettingsvermogen. En ja je komt allemaal beren op de weg tegen, je hebt wat leeuwen in de bek te kijken en je zult met bibberende beentjes en het zweet in je handen stappen moeten zetten. Maar hé als je dat eenmaal hebt gedaan. Dan ligt de wereld aan je voeten. Je groeit een centimeter of 10, je voelt je energieker, je verzet bergen werk én je zelfvertrouwen krijgt een boost. En bovendien opent het nieuwe deuren. De energie gaat weer stromen!

Externe boost
Dat is precies waar ik het afgelopen jaar mee heb geworsteld met Huisje300. Ik voelde al veel langer dat Huisje300 mij beperkte in mijn groei. Maar ook ik had allerlei excuses om maar niet in beweging te hoeven komen. En het hele gedoe rondom Corona was een aangename afleiding om maar niet te hoeven luisteren naar mijn onderbuikgevoel. Maar uiteindelijk leverde het me niets op. Ik had een externe boost nodig om weer in beweging te komen.

Linda van Zwieten Coaching
En zo is het besluit gevallen om vanaf 1 oktober te stoppen met Huisje300. En verder te gaan onder mijn eigen naam. Zodat ik jou als ouder kan helpen om uit de wachtkamer te komen en de regie over je eigen leven weer terug te pakken. Jouw gevoelige kind is niet langer jouw excuus om dingen anders te gaan doen. Jij kunt de regie over jouw eigen leven terugpakken. Jij mag gaan vertrouwen op jezelf. En als jij het vertrouwen in jezelf terug hebt, kun je jouw kind het vertrouwen geven om te dealen met alle prikkels die wereld op dit moment te bieden heeft.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op mijn nieuwe website www.lindavanzwieten.nl. Boek een gratis online sessie. Of maak kennis met mij en het programma Maskers Af! tijdens een gratis Webinar.

5 oktober laatste ‘optreden’
Op 5 oktober geef ik nog een laatste presentatie onder de vlag van Huisje300. Tijdens de Week van de Opvoeding mag ik een workshop geven over ‘Een lastig kind, of een kind dat het lastig heeft’. Wil je daarbij zijn? Meld je dan hieraan.

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij én in Huisje300. De volgende keer ontvangen jullie een inspiratiemail vanuit Linda van Zwieten Coaching.

Tot snel!

Lieve groet,

Linda