Dit zeggen anderen over mij en mijn programma:

Sandra:

Lieve Linda,

Wat heb jij mij veel gegeven. Het is een rijkdom voor mij. Ik heb zoveel geleerd in de periode dat ik bij jou ben geweest. Ik kan eindelijk weer glunderen, voelen en mijn pad kiezen.

De sessies met jou waren een cadeautje in een tijd waarin ik mijzelf verloren had en niet goed wist of wat ik nu deed goed was. Je hebt mij een enorm mooie spiegel voor gehouden waar ik erg blij mee ben. Confronterend maar vooral vol voelen en liefde om mij op mijn eigen pad te brengen.

Ik wil je heel erg bedanken voor dit mooie vernieuwende pad dat ik heb terug leren kennen. Dank je wel!

"Linda is gevoelig en soms weer lekker nuchter, waardoor ze ook nog grappig is."

Mirjam:

Het programma Maskers Af was een cadeau. Een groot cadeau voor mijzelf en mijn gezin! Daar waar ik ooit op zoek was naar hoe ik mijn kind beter zou kunnen begrijpen, heb ik nu door dit programma te volgen, vooral mijzelf gevonden. Want ook een gelukkige jeugd heeft soms scherpe kantjes, die mij als volwassen vrouw op de dag van vandaag beïnvloedt in de keuzes die ik maak en de reacties die ik geef. En deze ontdekkingstocht samen met Linda was zó gaaf! Ik besef mij nu dat ik de keuze heb mijn angst in de ogen te kijken, en vooral van deze te leren en te kiezen voor liefde in de breedste zin van het woord!! Just one step at a time. Zo ervaar ik nu thuis meer rust, plezier en acceptatie.Het is niet mijn kind die is veranderd, maar ik!!

"Linda is toegankelijk, puur en doortastend. Het is super knap hoe ze mij in zo'n korte tijd heeft weten te doorgronden."

Eefje:

“Door Linda heb ik mijn kracht weer gevonden en versterkt. Ik kan nu bepaalde dingen veel beter loslaten. Ik merk aan mijn kinderen dat ze rustiger zijn, dat ze mij de ruimte geven om te groeien, waardoor ik hen ook meer ruimte kan geven.”

Mariska:

“Ik heb geleerd om eigen keuzes te maken met mijn gevoel en me niet te laten leiden door de dingen die ik denk. Ik heb de regie terug en voel me veel sterker.”

"Ik belandde regelmatig in een conflictsituatie met mijn kind. Maar sinds ik bij jou ben, is dit niet meer voorgekomen."

"Linda is een lieve, duidelijke, soms confronterende coach, die heel fijn iets kan aanvoelen."

Lyanne:

"Ik heb meer rust in mijn hoofd gekregen. Ik heb het gevoel dat ik er mag zijn. En ik sta meer open voor anderen. Het voelt alsof ik eindelijk volwassen ben geworden. Thuis is er veel meer rust. Ik kan veel meer genieten van mijn mannen. Ik kan beter mijn grenzen aangeven. Ik ben veel milder geworden en durf veel meer te zeggen wat ik ergens van vind."

"Ik vond Linda heel fijn als coach. Ze is rustig en geduldig en weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Ik vond het in het begin lastig om me volledig te geven en mijn emoties er te laten zijn. Maar door haar geduld en vertrouwen ging het steeds beter."