Geen tijd voor de promotie van jouw praktijk?

Ik heb de oplossing:

  • Een simpel en effectief marketingplan.
  • Haalbare acties.
  • Heldere processen.

Samen maken we van de promotie van jouw praktijk een feestje.
Zodat jij die klanten aan gaat trekken waar jij blij van wordt.

Gratis Focusgesprek

Ik bespaar je een week werk in 30 minuten

Vind je het lastig om consequent en consistent aan de promotie van jouw bedrijf te werken? Laat mij je helpen om structuur en overzicht te creëren. In 30 minuten bruis jij weer van de ideeën om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen. 

Marketing Groeitraject

Van uitstellen naar DOEN

Klaar met dat getrut! Geen excuses meer. Het is tijd om jouw dromen waar te gaan maken. Stop met zelf aanmodderen. Investeer nu in een marketing expert die jou helpt om in minder tijd meer omzet binnen te halen.

E-book Promotieplan

Win tijd en krijg meer omzet

Lees welke stappen je moet nemen om structureel en consistent te werken aan jouw marketing. En breng jouw bedrijf consequent onder de aandacht. Zo trek je makkelijker nieuwe klanten en blijf je bestaande klanten aan je binden.

Dit ben ik volgens mijn klanten:

“Inhoudelijke sparringspartner en scherpe vragensteller”

 

In een pressure cooker sessie heeft Linda mij en mijn zakenpartner weer met de neuzen dezelfde richting op gekregen. Door haar mix van inhoudelijk sparren en scherpe vraagstelling zette ze ons aan het denken: waar gaat het ons nou eigenlijk om en wat we kunnen doen om daar heen te bewegen. Met frisse energie zijn mijn partner en ik weer aan de slag gegaan.

 

Jelle

Fuckup coach

“Marketingexpert op strategisch en operationeel niveau”

 

Linda heeft mij enorm geholpen met de marketing van mijn studio. Door haar heb ik een veel duidelijker portfolio. De werksessies met Linda zijn ontzettend waardevol geweest. Ik dacht ongeveer wel weet te weten wie ik was als ondernemer, maar doordat Linda de juiste vragen stelt, zet ze je toch weer aan het denken. Dit heeft mij veel richting gegeven voor de acties binnen mijn bedrijf.

Laura

Studio Soft

“Hardwerkende, creatieve marketing professional”

 

Linda is een hardwerkende, creatieve marketing en communicatie professional. Gul met adviezen en precies in de uitvoering. Ze werkt zich razendsnel in een dossier in en zorgt daarmee snel voor toegevoegde waarde. Als MT van de bibliotheek konden wij op haar rekenen en was zij ons vaak een stapje voor. Soms kritisch, maar altijd opbouwend gaf zij mede richting aan ons communicatiebeleid.

Godfried

Bibliotheek Lek & IJssel

Verder kennismaken?

Lees mijn blogs

Word jij nog blij van jouw klanten?

Word jij nog blij van jouw klanten?

De vakantie zit er weer op. De scholen gaan weer bijna van start. We kunnen weer aan de slag. Maar: word jij eigenlijk nog wel blij van de klanten waar jij mee werkt? Een blog over het waarom van marketing, juist als je een overvolle agenda hebt.  De vakantie zit er...

Lees meer
Zo vind je jouw rode draad

Zo vind je jouw rode draad

Communiceren met jouw klant zonder rode draad is als reizen zonder bestemming. Een rode draad vertelt jouw verhaal. Laat zien waarmee jij jouw klant kunt helpen. En waar je hem of haar naar toe kunt brengen. Het is als een moederhand die het kind altijd kan pakken als...

Lees meer
Is jouw klant wel klaar om te kopen?

Is jouw klant wel klaar om te kopen?

Je weet vast dat het werken met een ideale klant belangrijk is. Hoe kan het dan toch dat je nog onvoldoende klanten binnenhaalt? In dit blog leg ik uit waar het mis gaat. En hoe jij door het gebruik van een klantreis wél een vaste stroom aan nieuwe klanten kunt...

Lees meer

In 5 stappen meer klanten

Meld je aan voor de gratis Mini-training en leer in 5 stappen hoe jij meer klanten krijgt.

Je bent succesvol aangemeld.