Gratis mini training

Meer klanten in 5 stappen

Woensdag 28 juli om 20.00 uur

Heb jij een eigen praktijk of wil je er één starten? En heb je geen idee waar je moet beginnen om aan klanten te komen? Doe dan mee met deze gratis online training en leer wat nodig is om nieuwe klanten te krijgen. Zodat jij goed en zelfverzekerd aan de slag kunt.

In 5 stappen meer klanten

Ontdek hoe je relaxt en makkelijk nieuwe klanten aantrekt voor jouw praktijk.
En wat de basis is om te blijven groeien.

Bouw een praktijk om trots op te zijn

Jij weet dat je zichtbaar moet zijn om nieuwe klanten aan te trekken. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je hebt al veel verschillende workshops gevolgd, maar het lukt je maar niet om datgene wat je leert ook echt in de praktijk te brengen, vast te houden of nu eindelijk eens echt te gaan doen.

In deze mini-training leg ik uit wat er ontbreekt en hoe jij in 5 stappen wél in beweging gaat komen.

Een goede basis voor goed resultaat

Het kan zijn dat je niet weet waar je moet beginnen. Je wilt de promotie van jouw praktijk goed aanpakken, maar je hebt geen idee wat de eerste stap is. Je twijfelt of datgene wat je doet, wel goed is. En of je wel de juiste keuzes maakt.

Om je hiermee te helpen laat ik je in m’n gratis training ‘Goed van start – in 5 stappen meer klanten’ zien welke stappen jij te nemen hebt om op een relaxte manier jouw praktijk makkelijk en snel onder de aandacht te brengen van jouw potentiële klanten.

Gratis-inspiratie-aanvragen

Meer klanten in 5 stappen

De online training ‘In 5 stappen meer klanten’ geeft je concrete handvatten om echt stappen te gaan zetten. Speciaal voor jou, zodat jij het niet langer uitstelt om nu eindelijk eens te gaan starten met de promotie van jouw praktijk.

Coach én Marketeer

Mijn naam is Linda en ik ben al 25 jaar Marketeer en 5 jaar coach. Door mijn jarenlange ervaring als marketeer, wist ik precies wat mij te doen stond om mijn praktijk te promoten. Wat voor mij een eitje was, bleek voor veel coaches juist lastig en spannend te zijn: jezelf zichtbaar maken en weten wat je moet doen om daar ook nog eens nieuwe klanten uit te halen.

Ik zag veel coaches worstelen en heel veel tijd kwijt zijn met het schrijven van teksten en het plaatsen van berichten op Facebook en Instagram of het schrijven van een nieuwsbrief. Zonde vond ik dat. Want het hoeft echt helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Daarom help ik jou met deze online mini training op weg. Zo zet jij de stappen in de juiste volgorde en leg je een mooie basis neer voor verdere groei. Zodat jij eindelijk zichtbaar wordt en kunt gaan bouwen aan een praktijk waar je trots op bent.

Goed van start

Meer klanten in 5 stappen

Voor iedereen die meer klanten wil

$

Maak de eerste 5 essentiële stappen

Stappen die nodig zijn om een goede basis neer te leggen voor de promotie van jouw praktijk. Waar je altijd op terug kunt vallen, ook als geen inspiratie hebt.

$

Maak jezelf snel en slim zichtbaar

Met een promotieplan dat bij jou past. En waarmee je klanten aantrekt.

$

En ga aan de slag

Deze training geeft je concrete handvatten om echt stappen te zetten. Speciaal voor jou als je het goed promoten van je praktijk echt niet langer uit wilt stellen!

In 5 stappen meer klanten

Meld je aan voor de gratis Mini-training en leer in 5 stappen hoe jij meer klanten krijgt.

Je bent succesvol aangemeld.