Vanuit een zonnig Frankrijk heb ik deze week een boodschap voor je: Je kunt niet falen. Nooit niet. Want wat jij doet, is altijd goed. Er is namelijk altijd iemand die jouw verhaal nodig heeft om een volgende stap te maken. Er is altijd iemand die dankzij jou weer rust kan ervaren. Er is altijd iemand die jouw hulp nodig heeft.

Als er één iemand is die jou nodig heeft, dan zijn er meer …

Je moet die mensen alleen wel weten te vinden en te bereiken. En dat is vaak het ‘ding’ waar coaches op stuk lopen. Want wat jij doet, vind je heel normaal. Wat jij kunt, dat kan toch iedereen? Wat jij bereikt, dat is toch helemaal niet zo bijzonder … Je reikt tenslotte alleen maar aan wat jouw cliënt op dat moment nodig heeft.

Maar weet je dat wat jij doet bijzonder is?

Wat jij doet in jouw sessies met jouw cliënten, is jouw unieke manier. Wat jij inzet is jouw eigen unieke ervaring en kennis. En wat jij bereikt met jouw cliënten, is dat wat alleen jij met deze cliënten kunt bereiken.

Dus kun je niet falen. Nooit niet!

Daarom doe ik deze week een shout-out om jezelf te laten zien. Sta op. Laat van je horen. Vertel jouw verhaal. Want met jouw verhaal kun je anderen inspireren en verder helpen. Hoe meer jij deelt en waarde toevoegt aan het leven van jouw toekomstige klant, hoe eerder ze de stap nemen om daadwerkelijk klant te worden.

Deel jouw kennis en ervaring

In kleine stukjes en beetjes. Laat horen en zien wat je doet. En wat het resultaat is voor jouw toekomstige klant. Speel in op de problemen die jouw klant ervaart. Geef oplossingen. Biedt handreikingen. 

Zo help jij jouw toekomstige klant aan de volgende stap

De stap om klant bij jou te worden. De stap om eindelijk meer rust en ontspanning te ervaren. De stap om eindelijk te werken aan meer zelfvertrouwen. Of meer rust in het hoofd, een afname in gewicht, meer rust in huis. Of dat waar jouw toekomstige klant naar op zoek is.

Welk verhaal ga jij vanaf vandaag delen?

Of heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Neem dan eens contact met me op. Ik help je graag op weg. 

À bientôt!
Lieve groet, Linda

In 5 stappen meer klanten

Meld je aan voor de gratis Mini-training en leer in 5 stappen hoe jij meer klanten krijgt.

Je bent succesvol aangemeld.