Gratis inspiratie voor jou!

Meer rust & ontspanning.
En vol passie en energie jouw leven weer op orde.
Met deze blogs.

Vind jij voor jezelf kiezen egoïstisch?

Of cijfer jij jezelf liever weg? Weet dan dat je daarmee steeds verder van jezelf af komt te staan. En dat is eeuwig zonde voor jou, voor jouw partner, jouw kinderen en voor alle andere relaties in jouw leven. Want met een leeg omhulsel kunnen ze geen verbinding maken. Terwijl dat de basis is voor geluk.

Lees hier het hele artikel

Lees hier het hele artikel

Toon jij persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap brengt je ver. Hiermee neem je het heft in eigen hand. Je pakt de regie over jouw leven. Maar om persoonlijk leiderschap te tonen, moet je wel lef hebben. Want persoonlijk leiderschap vraagt om zelfreflectie, het aankijken van jouw angsten en het verwerken van 'pijn' uit het verleden. Als jij dat durft en de verantwoordelijkheid durft te pakken, ligt de wereld aan jouw voeten. Lees in dit blog hoe jij daarmee het lastige gedrag van jouw kind kunt aanpakken.

Lees hier het hele artikel

Draag jij de hele wereld op je schouders?

Of durf jij dingen los te laten en bespreekbaar te maken? Vroeger vond ik dat ik altijd alles zelf moest doen. Want alleen ik was degene die het goed kon doen. Ik trok alle huishoudelijke klusjes naar me toe, regelde alles voor de kinderen en ook op het werk nam ik veel te veel hooi op mijn vork. En alles wat ik deed moest perfect zijn.

Lees hier het hele artikel

Hoe lang laat jij jezelf nog in de wachtkamer zitten?

Vanmorgen had ik weer een mooie Enneagram kennismakingssessie. Zoals de dame in kwestie zo mooi zei: "Ik heb het gevoel in de wachtkamer te zitten. Ik zie iedereen om me heen mooie stappen maken, maar ik sta stil."

Lees hier het hele artikel

piegelsessie_linda-van-zwieten

Herken je jezelf in mijn blogs?

- Wil jij ook stappen maken om meer rust en ontspanning te ervaren?

- Het heft weer in eigen hand te nemen?

- De regie over je leven terug te pakken?

Vraag dan vandaag nog een GRATIS Spiegelsessie aan. En ontvang direct 2 waardevolle inzichten om zelf mee aan de slag te gaan.